Fractional Needling (Fusion Monopen):

 

- deelbehandeling (multi- of mononeedle) 1 zone   €  45,00*

- deelbehandeling (multi- of mononeedle) 2 zone   €  65,00*

- deelbehandeling (multi- of mononeedle) 3 zone   €  85,00*

*Eventueel kunt u bij deze behandeling een korte reiniging bijboeken voor €15,00 extra.

 

- gelaat (multineedle)                                          €  99,00

- gelaat en hals (multineedle)                              € 125,00

- gelaat, hals en decollete (multineedle)               € 150,00

 

- littekenbehandeling  (per 10 min.)                     €  50,00

- littekenbehandeling  (extra 5 min.)                    €  10,00

 

Wat is de Monopen?

De Fusion Monopen behandelingen zijn efficiënte en uiterst veilige behandelingen voor collageen stimulatie d.m.v. de multi needle of mono needle. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur gehalte van de huid komt weer op peil, waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat hyaluronzuur een natuurlijk bestanddeel van de huid is, mag een monopen behandeling één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden. 

 

Multi Needle

 

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde 'needlen' van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempelt met meerdere naaldjes, waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terechtkomt. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in de huid z.s.m. worden genezen m.b.v. met jeugdigheidselixercollageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen, zoals vit C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger! 

 

Mono Needle

 

Ook kunnen zichtbare rimpeltjes worden verminderd met de nieuwe mononeedle. Met deze behandeltechniek wordt de rimpel plaatselijk behandelt, waardoor lijntjes en rimpels als het ware opgevuld worden met huideigen collageen. Resultaat: minder zichtbare rimpels! 

 

Ongeacht of je volume wenst, verstrakking of een gladdere huid, de skin needling pen heeft de ultieme oplossing.

 

Monopen is geschikt voor:

 

* Verslapte, rijpere huid

* Fijne lijntjes en rimpels

* Volumeverlies

* Grove poriën

* Littekens

* Pigment

 

Fusion Monopen behandeling

 

Voordat de monopen wordt toegepast wordt de huid eerst goed gereingd en gepeeld. Hierna wordt een speciale hyaluronzuurgel op de huid aangebracht. De monopen gaat in horizontale banen over de huid. De behandeling voelt aan als kleine prikjes, welke goed te verdragen zijn.

 

Na de behandeling

 

Na de behandeling ziet de huid er vaak roze/rood uit. Dit kan enkele uren aanhouden maar verdwijnt daarna. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen met een UV-filter en extra te hydrateren.

 

Het resultaat 

 

De monopen behandeling stimuleert collageen. Dit proces heeft circa 3 weken de tijd nodig en om het optimale resultaat te behouden is het belangrijk om thuis ook producten met hyaluronzuur te gebruiken. 

 

Herhaling

 

Afhankelijk van het soort huidprobleem, zullen wij u een behandeling adviseren en een behandelplan op te stellen. De meest optimale behandelfrquentie is met tussenpozen van 3 weken.

 

Volg ons op twitter

Twitter Lookatbeauty

Adres

AdresJan Ligthartstraat 95,
2941 SB Lekkerkerk
Tel: 0180-767030

Contact

Heeft u een vraag? neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Neem contact met ons op