Resurfacing van pH formula

pH formula is een duurzaam merk die speciaal is ontwikkeld voor de probleemhuiden:
- acne (voor de ontstekingsgevoelige huid)
- age (om huidveroudering tegen te gaan)
- chronische roodheid (voor de chronisch rode huid en rosacea)
- mela (voor de huid met hyperpigmentatie)

 

Wat doet het:

Tijdens de behandeling worden er zoveel mogelijk werkstoffen de huid ingebracht waardoor het dus als het ware de huid vernieuwd.Uw huid wordt sterker, stralender en ziet er jonger uit. De huidpeelings leveren revolutionaire resultaten op voor de ouder wordende huid, de huid met acne, de huid met ongewenste pigmentatie en de huid met chronische roodheid. De peelings zijn pijnloos en niet irriterend. Na de behandeling hoeft de huid zich niet te herstellen; er treedt nauwelijks roodheid op en de huid schilfert weinig. Al na de eerste behandeling zal uw huid er frisser, zachter en gezonder uitzien. De combinatie van pH formula salonbehandeling met producten voor dagelijks gebruik van pH formula levert de beste resultaten op.


Het verschil tussen resurfacing en een chemische peeling:

Een chemische peeling werkt puur aan de oppervlakte van de huid.
De resurfacing peeling werkt tevens dieper in het weefsel. pH formula (verschillende PH waarden bij elkaar gesorteerd middels een speciale formule) zorgt voor een speciale op uw huid afgestemde formule waarmee werkstoffen in de huid worden getransporteerd. Dat is \"resurfacing\" : het herstructureren van de huid waarbij het probleem van binnen en van buiten wordt aangepakt.

De resurfacing peeling is prachtig bij:

* een wat oudere huid
De pH formula Anti-verouderingspeeling stimuleert de cellen diep in de huid en bevordert de collageen- en elastineproductie, daarnaast verminderen de peelings fijne lijntjes en rimpels. Uw huid wordt sterker, gladder en stralender. 

* een huid met pigmentvlekken/zwangerschapsmasker:
De anti-pigmentatiepeeling dringt diep door in de pigmentcellen van de huid. En zorgt voor een zachte maar effectieve vermindering van ongewenste verkleuring. Uw huidteint wordt aanmerkelijk egaler.

* een huid met acne en verstoppingen:
De acnepeeling breng uw acne snel onder controle. Verstopte poriën en huidverkleuring worden spectaculair verminderd. Ook verkleinen de peelings het risico op littekenvorming in de toekomst.

* een altijd rode huid/rosacea:
De peeling maakt de gevoelige, rode en dunne huiden sterker en dikker

Hoe werkt het:

Voorafgaand op de behandeling krijgt u een intakegesprek waarin wordt bepaald welke huidprobleem u wilt aanpakken en welke peeling het meest geschikt is. We kunnen met deze producten zeer specialistisch werken. De resultaten zijn dan ook fantastisch!
Na dit uitgebreide consult krijgt u van ons wat huiswerk mee: thuis bereidt u uw huid 2 weken voor met een serum waarin dezelfde werkstoffen zijn verwerkt als in de peeling. Op deze manier bouwt uw huid weerstand op. Ook na de behandeling gebruikt u thuis 2 weken lang speciale producten van het merk pH formula. U integreert de producten in uw normale verzorgingslijn en kunt zowel voor als na de behandeling gewoon uw eigen producten blijven gebruiken.
U hoeft dus geen hele nieuwe productlijn aan te schaffen.

Resultaat:

Dezelfde dag van de behandeling ziet uw huid er heel mooi en strak uit. Na 2 tot 3 dagen ontstaat een lichte vervelling. U hoeft voor deze vervelling niet thuis te blijven; u kunt gewoon naar uw werk. Na een week ziet u het resultaat van de peeling. Hierna heeft uw huid nog 2 weken nodig om het probleem van binnenuit op te lossen. De peeling wordt na 3 weken herhaald. Het advies is om 4-6 peelings om de 3 weken te ondergaan voor het beste resultaat. Na een kuur volstaat een behandeling om de 3 maanden voor het behouden van het resultaat.

 

Prijzen:


* behandeling (acne, age en chronische roodheid) €75,00 per keer
   kuurbehandeling van 3x incl. starerskit voor thuis:  €350,00 

* behandeling (mela) €85,00 per keer
   kuurbehandeling van 3x incl. starerskit voor thuis:  €385,00

 

Om het beste resultaat te behalen verplichten wij u de starterkit aan te schaffen en de behandeling in kuurvorm te ondergaan. 


Starterskit:

Het is erg belangrijk om uw huid voor te bereiden met de producten van pH forumla, in de producten zitten de zelfde werkstoffen als in de peeling, op deze manier bouwt uw huid weerstand op. Ook na de behandeling gebruikt u de producten om uw huid te herstellen.

Inhoud:
* cleanse (milk om uw huid 2x per dag te reinigen voordat u de crème aan brengt)
* activeforumula (crème om uw huid voor te bereiden op de peeling 2x per dag)
* recovery (crème om uw huid te herstellen na de peeling 2x per dag, 2 weken lang)
* U.V. protect (zonbescherming om uw huid na de peeling te beschermen tegen de zon, 1x per dag, 2 weken lang)
* resurfacing cream (crème voor eventuele schrale, gevoelige plekken na de peeling)

 

 

pHformula Boost Basis van 60 min. voor €60,00

Deze behandeling is een basis gezichtsbehandeling van PhFormula waar de huid wordt opgepept door een sterke peeling die een microdermabrasie effect geeft, waardoor je direct effect hebt. 

 

pHformula Boost DeLuxe van 75 min. voor €70,00

Deze behandeling is een basis gezichtsbehandeling van PhFormula waar de huid wordt opgepept door een sterke peeling die een microdermabrasie effect geeft, waardoor je direct effect hebt. Bij deze behandeling zit ook een gezichtsmassage in verwerkt. 

pHformula TCA Peeling, €79,00:

Intensieve peeling voor een zon beschadigde huid, hyper gepigmenteerde en problematische huid. Na de behandeling ziet u zichtbare huidvernieuwing. De huidstructuur wordt zichtbaar gladder en pigment wordt gereduceerd. De huid staat weer open voor voeding en herstel van schade.

 

 

 

 

Volg ons op twitter

Twitter Lookatbeauty

Adres

AdresJan Ligthartstraat 95,
2941 SB Lekkerkerk
Tel: 0180-767030

Contact

Heeft u een vraag? neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Neem contact met ons op