Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Din - Zat: zie openingstijden
Zon-Maa Gesloten
0180-767030
Telefoonnummer
Jan Ligthartstraat 95, 2941 SB Lekkerkerk

Pigmentbehandelingen MeLine

Meline Pigmentbehandeling

NIEUW IN NEDERLAND

Meline is de eerste en tot nu toe enige productlijn welke uiterst gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, pigmentsoort of lichaamsdeel. De producten en behandelingen zijn super specialistisch en vereisen de nodige ervaring en kennis als huidspecialist om zodoende het gewenste resultaat te bereiken. Het is erg belangrijk te weten dat de diverse karakteristieke eigenschappen van alle phototypes (huidskleuren) en te behandelen gebieden van invloed kunnen zijn op de toe te passen werkstoffen. Om verschillende complicaties, PIH (Postinflammatoire hyperpigmentatie) en overmatige pigmentaanmaak te voorkomen is er een specifieke selectie gemaakt van de juiste werkstoffen in de juiste dosering.

De expertise van Fernando Bouffard PhD, een internationaal erkend specialist op het gebied van dermatologische producten en het behandelen van hyperpigmentatie gecombineerd met een geweldig team van klinisch opgeleide professionals heeft gezorgd voor het ontstaan van MeLine. Geen concept is vergelijkbaar dankzij de unieke producten en bewezen resultaten.
Image
Image
Doordat we weten dat iedere pigmentvlek anders is op ieder huidtype zijn er 3 specifieke behandelingen ontwikkeld voor de hoogst haalbare resultaten.

GEZICHT

CAUCASIAN SKIN
Phototypes I-IV

ETHNIC SKIN
Phototypes IV-VI

SPOTS
Ouderdomsvlekken

Chronische zonschade, maar ook trauma, zwangerschap, hormonen, krabben aan de huid of agressieve huidbehandelingen kunnen pigmentproblemen geven. 

Voor de behandeling van ´moeilijke pigment´; dat wil zeggen melasma of pigment dat moeilijk of niet op andere therapieën reageert, adviseren we de ME-line. Melasma is een pigmentstoornis waarbij grillige donkerbruine vlekken ontstaan (meestal in het gezicht).

De ME-line is een kuur van 4 maanden waarmee pigment drastisch vermindert kan worden. De kuur bestaat uit twee masker behandelingen en een thuispakket. Daarnaast wordt de behandeling versterkt met microneedling therapie.

Voordat we starten met de behandeling bespreken we eerst de aanpak van het behandelplan. Om resultaat te behalen is het uiterst belangrijk dat u zelf de producten van Meline thuis gebruikt volgens ons advies en wij de behandeling uitvoeren die de pigmentvlekken intensief aan gaan pakken. Door deze combinatie gaan we een stijgende lijn zien wat betreft resultaat.

 In de tijd dat we bezig zijn het pigment aan te pakken blijft het elke dag belangrijk om de pigmentproducten van Meline al die tijd te gebruiken. Alleen dan kunnen wij resultaat garanderen. Let op! Er zijn altijd uitzonderingen waarbij het pigment dieper gelegen is en uit eindelijk nog behandeld dient te worden met de combinatie van de Fusion Dermapen en Meline.

Behandel schema:

Behandeling 1: de huid wordt gereinigd en ontvet waarna er een peeling masker wordt aangebracht gedurende 15 minuten. In het begin kan deze peeling wat prikken. Na 15 minuten wordt het masker nogmaals plaatselijk aangebracht op het pigment. Vervolgens wordt het masker na 15 minuten verwijderd met een compres en brengen we de moisturizer aan, een dag crème en een SPF. Na de behandeling schaf je de producten aan voor de thuisbehandeling (dit is verplicht).

Behandeling 2: na 4 weken kom je terug voor de microneedling behandeling. De huid wordt gereinigd en ontvet waarna er een serum wordt aangebracht via microneedling. Aansluitend verzorgen we de huid met een dag crème en een SPF.

Behandeling 3: weer 4 weken later volgt een herhaling van behandeling 1. Deze keer laten we het masker met de 1e laag 15 minuten en de 2e laag 30 minuten op de huid zitten.

Behandeling 4: afhankelijk van het resultaat zo ver kan behandeling 2 worden herhaald..

Image

De hoogwaardige ingrediënten werken verhelderend en ontstekingsremmend op de huid en zijn zo samengesteld dat ze elkaar versterken en de huid optimaal kunnen penetreren om op de juiste diepte te komen. Vanwege een verschillende samenstelling van de producten voor de donkere en de lichte huid, kunnen wij ook donkere huidtypes veilig behandelen. Omdat het product zo samengesteld is dat het diep in de huid kan komen en het de pigmentcellen kalmeert, kunnen ook moeilijke chronische huidproblemen zoals melasma veilig behandeld worden.

Na de behandeling & bijwerkingen

Na de therapeutische masker behandeling in onze salon komt er een schilferende huidreactie op gang. Dit kan ongeveer 5 tot 7 dagen duren. In sommige gevallen kan het pigment eerst donkerder kleuren dan daarna pas afschilferen. Tijdens het schilferproces is de huid extra gevoelig voor zonlicht en mag je niet in de zon. Ook draag je dagelijks een SPF 40+.

De thuisproducten bevatten veel anti-oxidanten, verhelderende stoffen, zuren en pigmentremmers waar de huid aan moet wennen. Het is daarom belangrijk om de kuur langzaam op te bouwen zodat de huid kan wennen. De microneedling behandeling kent geen bijwerkingen. Het is wel belangrijk om altijd de huid goed te beschermen met SPF.

Resultaten

Na 1 maand merk je ongeveer 50% vermindering van de pigment vlekken en de huidconditie zal beter zijn. Na 4 maanden kunnen we stellen dat het pigment grotendeels weg zal zijn. Na de behandeling gebruik je een nacht product om het resultaat te onderhouden en na 8 maanden kan de ME-line indien nodig worden herhaald.

Prijzen:

Intake gratis

Basis Producten die moeten worden aangeschaft;
ME-line Day € 75,00

ME-line Night € 89,00

ME-line BB cream SPF € 49,00

ME-line Moist € 69,00

 

 


Extra Producten voor gebruik na de kuur of Spot behandeling;

ME-line Pigment Home Mask € 79,00

ME-line Spots € 69,00

 

 


Behandelprijzen per keer;
Maskerbehandeling € 130,00

Microneedling € 130,00

Spot behandeling per spot € 35,00

logo_azure.png
Jan Ligthartstraat 95,
2941 SB Lekkerkerk
0180-767030
 
© Copyright 2011-2021 Look@Beauty. All Rights Reserved.

Search