Bamboemassage25 min. € 27,00

Bamboemassage40 min. € 41,00

Bamboemassage 70 min. € 69,50

Bamboemassage is een nieuwe vorm van massage en steeds meer te vinden in Nederland. Het is een massage met oeroude Chinese uitgangspunten.

 

Door middel van Chinese bamboestaven worden de zenuwuiteinden in je huid en de oppervlakkige spieren geprikkeld. De bloedsomloop komt op gang, wat zorgt voor meer zuurstof en voedsel voor de cellen. Een natuurlijke ‘high’ is het resultaat.

 

Bij bamboemassage wordt gebruik gemaakt van bamboestokken van verschillende afmetingen, lang en kort, dik en dun. Deze worden speciaal voor deze massage gemaakt om er op een unieke manier mee te kunnen werken.

 

Bamboe bevat kiezelzuur, wat hetzelfde element is dat kwarts tot kristal maakt en heeft dus dezelfde eigenschappen. Bamboe helpt in het overbrengen van energie en het stimuleert het zelfhelende proces in het lichaam. Bamboe is hard, recht, sterk, flexibel, licht en verdeelt gemakkelijk. Bij de bamboemassage wordt in combinatie met een speciale bamboemassageolie gewerkt, zodat de bamboestaven beter over het lichaam glijden.

 

De bamboemassage is ontspannend, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om toxines (giftige stoffen) af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren, maar ook om krampen te verlichten.

De massage werkt tegen vermoeidheid en stress en het lichaam is na de massage in een betere conditie.

Volg ons op twitter

Twitter Lookatbeauty

Adres

AdresJan Ligthartstraat 95,
2941 SB Lekkerkerkk
Tel: 0180-767030

Contact

Heeft u een vraag? neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Neem contact met ons op