LomiLomi massage 30 min. € 28,00

LomiLomi massage 60 min. € 52,00

LomiLomi massage is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met de onderarmen wordt gemasseerd. De bewegingen kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan, die energieblokkades opheffen, spanning in het lichaam wegspoelen en de natuurlijke energiestroom in het lichaam stimuleren. Het lijkt bijna een soort dans.

Er wordt gebruik gemaakt van de technieken drukken, kneden en wrijven.

 

De nadruk van de behandeling ligt op ontspanning. Het lichaam wordt rustig en komt in het eigen harmonische, natuurlijke ritme.

 

Bij deze massage wordt alleen gebruik gemaakt van een massage-olie.

In LomiLomi olie zitten etherische extracten van sinaasappel, lotusbloesem en jasmijn, die een rustgevende werking hebben, waardoor de huid ontspant.

 

De LomiLomi massage herstelt de levenskracht en heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen.

Na de LomiLomi massage voel je je als herboren.

Volg ons op twitter

Twitter Lookatbeauty

Adres

AdresJan Ligthartstraat 95,
2941 SB Lekkerkerk
Tel: 0180-767030

Contact

Heeft u een vraag? neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Neem contact met ons op