Tijdens de warm waterkussen massage ligt u op uw rug op het kussen. Het waterkussen is gevuld met heerlijk warm water van ca. 40 graden. Tijdens de massage bewegen wij onze handen en onderarmen tussen uw lichaam en het warm waterkussen. Om er voor te zorgen dat onze handen en armen goed onder het lichaam glijden, wordt er gemasseerd met een ruime hoeveelheid warme massage olie. Door de druk van het lichaam op het waterkussen voelt het uiterst aangenaam aan. De massage kan op een zachte manier gegeven worden, waarbij je de massage ontvangt met de druk van je eigen lichaamsgewicht. De massage kan ook steviger gegeven worden daar waar nodig is.

Door het warme water ontspannen de spieren sneller en wordt de doorbloeding vergroot. Hierdoor worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. Het warme water omarmt het lichaam en zorgt voor een algehele ontspanning van lichaam en geest.

De warm waterkussen massage is een ideale uitvinding voor iedereen die niet of niet zo goed op de buik kan liggen. 

Denk bijvoorbeeld aan zwangere vrouwen, mensen met rugklachten, ouderen en baby\'s. Maar ook voor iedereen zonder lichamelijk klachten of ongemakken is een warm waterkussen massage en weldadige massage.

Warm Waterkussen Massage 40 min  €39,50

Volg ons op twitter

Twitter Lookatbeauty

Adres

AdresJan Ligthartstraat 95,
2941 SB Lekkerkerk
Tel: 0180-767030

Contact

Heeft u een vraag? neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Neem contact met ons op