Lash Volume Lifting

Lash Volume Lifting is een behandeling die de wimpers lift en krult. Door de behandeling worden de wimpers als het ware omhoog gebracht om een prachtige sprekende blik te krijgen. Het resultaat is een mooie en natuurlijke uitstraling. De wimpers kunnen eventueel na de behandeling worden geverfd, waardoor u geen mascara meer hoeft te gebruiken. Het is bestendig tegen water, zweten, tranen etc. Het is geschikt voor zowel korte als lange wimpers. Het resultaat blijft zeker 4-6 weken zichtbaar.

Lash Lifting kan niet worden toegepast bij mensen met oogproblemen/oogziektes e.d. Wanneer u deze behandeling boekt, dient u geen mascara van te voren te gebruiken. Lenzen dienen verwijderd te zijn. 

 

Voordelen:

Geen wimperkrultang meer nodig.

De ogen lijken groter en spreken meer.

Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

Wimperlift;                                        Prijs: €40,00

Wimperlift incl. verven wimpers;   Prijs: €47,50

  

Henna Brow

Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? Denk dan eens aan de behandeling Henna brows. Is gewone verf na een tot twee dagen van de huid, wenkbrauwhenna kan vijf tot veertien dagen blijven zitten.

Net als bij het verven met regular wenkbrauwverf gaat het bij henna brow om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tussen de vijf en veertien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerder vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig.

Wanneer zijn henna brows af te raden?

  • Als je zeer blonde wenkbrauwen hebt, of een heel lichte huid.
  • Als je al heel donkere en volle wenkbrauwen hebt. De haartjes hoeven immers niet meer te worden geverfd en een afdruk op de huid is dan niet nodig, dan valt de henna niet meer op. 
  • Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen.
  • Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf.
  • Wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage.
  • Als je na de behandeling van plan bent om heel veel in de zon te gaan.
  

 

Henna Brows;    Prijs: €22,50

 

 

Patch test

Om er zeker van te zijn dat je niet allergisch bent voor wenkbrauw-henna, adviseren wij om eerst een testje te doen. Je hier speciaal even voor langskomen. Tijdens de behandeling brengen we dan een beetje hennapasta op je pols of binnenkant elleboog aan. Krijg je binnen 48 uur geen allergisch reactie? Dan kan de behandeling de volgende keer veilig worden toegepast. Via het online boekingssysteem kun je deze inplannen.

Hoe verzorg ik mijn hennawenkbrauwen?

Het is belangrijk dat je de avond na de treatment je wenkbrauwen niet schoonmaakt. Sowieso is het ‘t best om zo min mogelijk water te gebruiken. Ook huidverzorging op oliebasis en scrubs en peelings laten de brow henna eerder vervagen. Vermijd met henna brows zoveel mogelijk de zon en zonnebank.

Volg ons op twitter

Twitter Lookatbeauty

Adres

AdresJan Ligthartstraat 95,
2941 SB Lekkerkerk
Tel: 0180-767030

Contact

Heeft u een vraag? neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Neem contact met ons op