Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Din - Zat: zie openingstijden
Zon-Maa Gesloten
0180-767030
Telefoonnummer
Jan Ligthartstraat 95, 2941 SB Lekkerkerk

Wie ben ik

Image

Look@Beauty

Look@Beauty is een schoonheidssalon waar u zich direct thuis zal voelen. Het ligt rustig gelegen net iets buiten de dorpskern van Lekkerkerk tussen Rotterdam en Gouda. Hier vind u dé behandeling voor totale ontspanning en huidverbetering.

Bij Look@Beauty heeft u een ruime keus aan behandelingen, u kunt onder andere terecht voor diverse gezichtsbehandelingen en massages.

Ik bied u de mogelijkheid volledig te ontspannen en tot rust te komen. Dit in een omgeving waar u zich thuis voelt, zorg en aandacht worden aan u besteed. Ik hoop dan ook, u snel te mogen ontvangen voor een van de faciliteiten…….

In de salon werk ik met mooie huidverbeterende producten om uw huid weer te laten stralen. Nieuwsgierig geworden? Boek dan de intake incl. korte kennismakingsbehandeling en we gaan samen kijken wat voor uw huid de beste behandeling is .

ANOUSCHKA

Zij heeft in januari 2011 Look@Beauty opgericht en is de drijvende kracht achter Look@Beauty

Anouschka voert met passie haar vak uit en is door haar vele specialisaties in staat om u uitstekend advies te geven en het optimale uit uw behandeling te halen.

Zij is aanwezig op dinsdagmiddag, vrijdag en zaterdag.

Diploma's

MDGO schoonheidsverzorging niveau 3
Voortgezette opleiding schoonheidsverzorging
Medisch schoonheidsspecialiste
Pedicure
Shiatsu massage
Acne specialisatie
Manuele lymfedrainage specialisatie
Elektrisch ontharen specialisatie
Ontharingstechnieken specialisatie
Voetreflexmassage specialisatie
Huidverbeteringsmassage specialisatie
Bindweefselmassage specialisatie
Camouflage specialisatie
Make-up artist / Visagist
Decoratieve Hairstyling 
Grimeren en Special Effects
SFX Face-off

Certificaten o.a.

Basisopleiding dermatologie schoonheidsspecialiste
Vervolgopleiding dermatologie schoonheidsspecialiste
Huidverzorging bij mensen met kanker
Wimperextensions
Warm waterkussenmassage
Spray-Tan
Henna Brows
Wimperlifting
Airbrushing
Image

Look@Beauty heeft een klantenstop, hierdoor kunt u tijdelijk geen online afspraak maken. Bent u al klant bij Look@Beauty, dan kunt ons bellen of mailen om een afspraak in te plannen.

Uw huid verdient de beste zorg

Een Medisch Schoonheidsspecialist is gespecialiseerd in het bieden van verantwoorde huidzorg volgens medische richtlijnen en kunt u herkennen aan het kwaliteitslabel Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie®.

Gediplomeerde schoonheidsspecialisten krijgen dit kwaliteitslabel pas toegekend na de basis,- en vervolgopleiding en de Masterclass Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten succesvol te hebben afgerond. Er vindt regelmatig nascholing plaatst op bekwaamheid en actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied dermatologie.

Het kwaliteitskeurmerk betekent dat de Medisch Schoonheidsspecialist onafhankelijk is opgeleid volgens de medische richtlijnen van gespecialiseerde huidbehandelingen en heeft een belangrijke signaalfunctie bij verschillende huidaandoeningen. Door een huidaandoening in een vroeg stadium te herkennen, kan er op professionele wijze een doorverwijzing plaatsvinden naar een huisarts.

Daarnaast kan een Medisch Schoonheidsspecialist diverse specialistische huidbehandelingen toepassen, waaronder acné, overbeharing en camouflage en kan verantwoorde productkeuzes maken,is een expert op het gebied van cosmetica-ingrediënten in huidverzorgingsproducten en is getraind om te werken met specialistische apparatuur.

Iedere Medisch Schoonheidsspecialist staat geregistreerd op www.medisch-schoonheidsspecialist.nl
Image
logo_azure.png
Jan Ligthartstraat 95,
2941 SB Lekkerkerk
0180-767030
 

Behandelingen

© Copyright 2011-2023 Look@Beauty. All Rights Reserved.

Search